За нас

About

Холц Тех Груп произвежда дървена дограма, мебели и врати по модерна технология. Интериорните врати и дървената дограма ще направят вашия дом или офис уникален както сте и вие самите. Естествените вариации на цвета и структурата правят дървото един от най-добрите материали за декорация на интериора. Дограмата и интериорните врати осигуряват красота, издръжливост и безкрайна функционалност. Естественият материал допринася по-приятни усещания за сетивата и уюта в дома.

Покритието на дървената дограма може да бъде в различни цветове лак. Профилът на дограмата се изработва в производствената база на Холц Тех Груп. Той е трислойно слепен по начин, който предпазва от изметване. По предпочитания на клиента дървената дограма може да се изработва от желаната дървесина. Малката звукопроводимост и добрите акустични свойства осигуряват уют и спокойствие в дома.

Предлагаме за нашите клиенти  дървена дограма, от трислойно слепен профил /смърч, меранти, дъб и др./, по система MIRA и MIRA COUNTUR  и EURO Standart 68мм, 78мм и 92мм. Троен стъклопакет, комбиниран тип стъкла с дебелини 28мм, 38мм и 52мм.

Системите MIRA и MIRA COUNTUR  и EURO Standart 68мм, 78мм и 92мм, могат да бъдат изпълнени с външно интегрирана алуминиева система на GUTMANN, особено ценна със съчетанието на дълготрайност и незаменим комфорт.

За допълване комфорта на вашите помещения ще изработим за вас висококачествени и стилни мебели по поръчка.